Dermatologie

Dermatologia este specialitatea care se ocupa de diagnosticarea afectiunilor pielii, parului si unghiilor, indiferent de etapa vietii (nou nascut, copil, adult sau varstnic).

Dermatologul poate sa identifice si sa trateze peste 3000 de afectiuni. Un tratament corect si precoce influenteaza semnificativ prognosticul.

Venerologia se ocupa de afectiunile cutanate si ale mucoaselor care au un caracter contagios si se transmit pe calea raporturilor sexuale. Bolile cu transmitere sexuală pot reprezenta un impediment în viața de cuplu, iar în unele cazuri duc la dificultăți în timpul actului sexual sau probleme legate de fertilitate. Există o multitudine de infecții pentru care unul sau ambii parteneri trebuie să solicite o consultatie dermatovenerologica.

Afecțiuni tratate

In centrul nostru puteti trata boli precum: infectii virale, bacteriene, micotice, parazitare, urticarii, dermatita atopica, eczeme, psoriazis, dermatoze buloase, colagenoze, acnee, alopecii, tumori cutanate benigne (nevi, papiloame, keratoze seboreice, chisturi epidermice, lipoame, etc) si maligne (carcinoame bazocelulare, spinocelulare, melanoame), vitiligo, ulcere de gamba, unghii incarnate, boli cu transmitere sexuala

Tipuri de intervenții

Informații pentru pacienți

Medici