Cardiologie

Specialitatea care se ocupa de bolile cardiace si ale pericardului. Sunt boli ale muschiului cardiac- cardiomiopatii, boli ale tesutului excitoconductor, responsabil de activitatea electrica a inimii, afectiuni valculare-valvulopatii, afectiuni vasculare coronariene-stenoze sau ocluzii, si afectiuni pericardice(pericardite). In ultima perioada cardiologia interventionala castiga avant si dezvoltare, completand investigatiile clasice de tipul consultative clinice, electrocardiografiei si ecografiei Doppler cardiace. In completare investigatiile angiografice, pot fi completate in anumite cazuri cu angiocomputertomografii, rapid si précis.

Investigatiile cardiologice effectuate in clinica noastra sunt complete, realizand diagnostic précis, plan de tratament,  tratament complet, plan de dispensarizare si urmarire postinterventionala.

Palologiile tratate

De asemenea urmarirea patologiilor diagnosticate si tratate prin programe personalizate in urmatoarele stari patologice, se realizeaza prin urmarire ambulatorie, sau internare de zi:

Examene medicale ambulator sau spitalizare de zi

Cardiologie interventionala

Se realizeaza in internare de zi sau continua, cu angiograf de ultima generatie IGS GE, montat in sala de interventii hibrida, ce permite realizarea de interventii minim invasive.

Informații pentru pacienți

Medici