COMPUTER TOMOGRAF REVOLUTION EVO 128 SLICE

Centrul Vascular Venus va prezinta intradevar o REVOLUTIE in computer tomografie, noua generatie de Volum computer tomografie cu algoritmi avansati de claritate a imaginii, si posibilitati complexe de reconstructii iterative.

Scaderea dozei de iradiere cu pana la 60% la anumite examinari-Ultra Low Dose, cresterea vitezei de scanare- 12  secunde pacient de 1m90 cm inaltime, cresterea claritatii imaginii asociate cresterii rezolutiei spatiale, aduce pacientilor posibilitatea oricaror examinari de calitate.

Prezentam caracteristicile tehnologice avansate.

  1. Algoritmi claritate a imaginii

-pentru o mai buna rezolutie volumetrica a imaginii, ofera o amplificare a rezolutiei spatial cu pana la 20% mai mare decat generatiile precedente.

-rotatiile de 0,35 de secunde permit pe langa scanarea rapida, claritate maxima a imaginii independent de miscarle respiratorii, sau miscarile inimii.

2. Modularea dozei in functie de organ-permite reducerea radiatiei in cazul scanarilor superficial(exemplu san, sau parti moi, tiroida), de asemenea modificarea intensitatii iradierii , folosind principiul doza minima-imagine clara, in cazul scanarii multiplelor segmente.

3. Softuri avansate de calcul al dozei de iradiere, cu emiterea unui bulletin de analiza, pentru organele tinta, astfel incat pacientul primeste calculul exact al dozei pentru fiecare zona si segment, permitand evaluarea corecta a pacientilor oncologici, ce au multiple examinari si radioterapii in antecedentele personale.

4. Permite scanarea pacientilor pana la 230 kg, oferind informatii pentru orice tip de patologie, nefiind influentata calitatea imaginilor, si neavand limite in ceea ce priveste greutatea pacientilor.

5.Pachetul de perfuzie cerebral 4D

Pachet unic hardware si software ce permite neuroangiografii, si studii avansate de perfuzie cerebrala, la o singura injectare a substantei de contrast, astfel incat clasificarea tesuturilor in functie de 5 parametrii de vascularizatie ofera nu numai informatii structurale (de tip tumori, zone infarctizate), dar si functionale in multiple boli degenerative neurologice.

6.Protocol ASIR, adaptative statistical iterative reconstruction,

-permite reducerea zgomotului dat de artefactele de miscare/respiratie, deci permite reducerea dozei, si creste sensibilitatea detectiei substantei de contrast, astfel incat injectam cantitati reduse.

7.PACHETUL CARDIAC.

examinare provocatoare pentru achizitiile computer tomografice, deoarece trebuiesc “PRINSE” imagini clare cu arterele coronare cu diametru de mm, si traseu sinous volumetric,  pe un organ tinta in miscare.

Impune tehnologii avansate de scanare, cu necesitatea captarii imaginilor in timpul pauzei cardiace, si scanarea completa a inimii , cu substanta de contrast, astfel incat sa avem diagnostic superpozabil angiographic.

Luand in considerare ca aproximativ 75-80% din angiografii sunt diagnostice, si necesita 1 zi de spitalizare si mai ales contrast prin punctie arteriala, neconducand la procedure interventionale, sau chirurgicale, opinam ca angiografiile prin computer tomografie, obtinute ambulator, in cateva minute, si cu punctie venoasa, mult mai simpla decat cea arteriala, opinam pentru recomandarea acestei investigatii , ca segment de nisa, pentru angiografia clasica ramanand procedurile interventionale.

Softurile noastre permit BENEFICII CLINICE CLARE:

-morfologie cardiaca si de artere coronare

-stabilirea indexului de placa, protocol de evaluare a riscului de infarct al unei placi cardiace

-patenta bypass-urilor si a operatiilor cardiac

MODALITATE NON INVAZIVA DE DIAGNOSTIC RAPID

-studii de evaluare a zonelor slab perfuzate cardiac,

-studii 4D ale valvelor cardiac pentru planning operator

-studii de volumetrie si presiune ale atriilor si ventriculilor.

Si noutatile de software si posibilitati de aplicatie continua pentru orice organ, de la vizualizare 3d cu minima iradiere a danturii, pentru planificarea implantelor, pana la softuri interventionale ce permit injectari langa coloana vertebrala, sau punctii ghidate computer tomografic, pana la studii imagistice complexe ce integreaza imagini de la PET CT, sau SPECT Ct, si RMN, astfel incat pacientul poate beneficia de DIAGNOSTIC CONCLUDENT SI RAPID.

COMPUTER TOMOGRAF REVOLUTION EVO EX – GENERAL ELECTRIC SISTEMS

GE Revolution Evo 128 Slices – 2020 combină razele X cu tehnologia computerizată avansată pentru a reda imagini clare și detaliate ale structurilor interne și organelor corpului.

CT-ul Revolution oferă pacientilor confort prin nivelul scăzut de zgomot și timpi scurți de scanare dar și precizie, fiind capabil să detecteze formațiuni mai mici de jumătate de milimetru.

Caracteristici:

  • capacitate – 128 secțiuni/rotație
  • software de vizualizare și post-procesare imagini
  • programe pentru examinări, măsurători și calcule:

Zone ale corpului ce pot fi investigate prin CT

  • cap și gat
  • torace, abdomen și pelvis
  • sistem circulator

Revolution EVO este un Computer Tomograf cu spectru larg de diagnostic ce se adreseaza tuturor pacientilor si patologiilor, oferind un diagnostic de incredere , detectand cele mai mici detalii la o doza de radiatii scazuta.

O diferenţă majoră între aparatele tomografice convenţionale şi cele multislice este că se ajunge să se investigheze secţiuni mai mici de 1 mm, iar doza de iradiere scade până la 68% datorită timpului de procesare a imaginii mult mai scurt.

Precizia diagnosticului este asigurata de cea mai complexa si moderna statie de postprocesare existenta pe piata in momentul de fata, Advanced Workstation. Dupa cum ii spune si numele si datorita solutiilor software ale acesteia, imaginile obtinute in mod urma achizitiei, sunt postprocesate cu foarte mare usurinta.