COMPUTER TOMOGRAF REVOLUTION EVO 128 SLICE

Centrul Vascular Venus va prezinta intradevar o REVOLUTIE in computer tomografie, noua generatie de Volum computer tomografie cu algoritmi avansati de claritate a imaginii, si posibilitati complexe de reconstructii iterative.

Scaderea dozei de iradiere cu pana la 60% la anumite examinari-Ultra Low Dose, cresterea vitezei de scanare- 12  secunde pacient de 1m90 cm inaltime, cresterea claritatii imaginii asociate cresterii rezolutiei spatiale, aduce pacientilor posibilitatea oricaror examinari de calitate.

Prezentam caracteristicile tehnologice avansate.

  1. Algoritmi claritate a imaginii

-pentru o mai buna rezolutie volumetrica a imaginii, ofera o amplificare a rezolutiei spatial cu pana la 20% mai mare decat generatiile precedente.

-rotatiile de 0,35 de secunde permit pe langa scanarea rapida, claritate maxima a imaginii independent de miscarle respiratorii, sau miscarile inimii.

2. Modularea dozei in functie de organ-permite reducerea radiatiei in cazul scanarilor superficial(exemplu san, sau parti moi, tiroida), de asemenea modificarea intensitatii iradierii , folosind principiul doza minima-imagine clara, in cazul scanarii multiplelor segmente.

3. Softuri avansate de calcul al dozei de iradiere, cu emiterea unui bulletin de analiza, pentru organele tinta, astfel incat pacientul primeste calculul exact al dozei pentru fiecare zona si segment, permitand evaluarea corecta a pacientilor oncologici, ce au multiple examinari si radioterapii in antecedentele personale.

4. Permite scanarea pacientilor pana la 230 kg, oferind informatii pentru orice tip de patologie, nefiind influentata calitatea imaginilor, si neavand limite in ceea ce priveste greutatea pacientilor.

5.Pachetul de perfuzie cerebral 4D

Pachet unic hardware si software ce permite neuroangiografii, si studii avansate de perfuzie cerebrala, la o singura injectare a substantei de contrast, astfel incat clasificarea tesuturilor in functie de 5 parametrii de vascularizatie ofera nu numai informatii structurale (de tip tumori, zone infarctizate), dar si functionale in multiple boli degenerative neurologice.

6.Protocol ASIR, adaptative statistical iterative reconstruction,

-permite reducerea zgomotului dat de artefactele de miscare/respiratie, deci permite reducerea dozei, si creste sensibilitatea detectiei substantei de contrast, astfel incat injectam cantitati reduse.

7.PACHETUL CARDIAC.

examinare provocatoare pentru achizitiile computer tomografice, deoarece trebuiesc “PRINSE” imagini clare cu arterele coronare cu diametru de mm, si traseu sinous volumetric,  pe un organ tinta in miscare.

Impune tehnologii avansate de scanare, cu necesitatea captarii imaginilor in timpul pauzei cardiace, si scanarea completa a inimii , cu substanta de contrast, astfel incat sa avem diagnostic superpozabil angiographic.

Luand in considerare ca aproximativ 75-80% din angiografii sunt diagnostice, si necesita 1 zi de spitalizare si mai ales contrast prin punctie arteriala, neconducand la procedure interventionale, sau chirurgicale, opinam ca angiografiile prin computer tomografie, obtinute ambulator, in cateva minute, si cu punctie venoasa, mult mai simpla decat cea arteriala, opinam pentru recomandarea acestei investigatii , ca segment de nisa, pentru angiografia clasica ramanand procedurile interventionale.

Softurile noastre permit BENEFICII CLINICE CLARE:

-morfologie cardiaca si de artere coronare

-stabilirea indexului de placa, protocol de evaluare a riscului de infarct al unei placi cardiace

-patenta bypass-urilor si a operatiilor cardiac

MODALITATE NON INVAZIVA DE DIAGNOSTIC RAPID

-studii de evaluare a zonelor slab perfuzate cardiac,

-studii 4D ale valvelor cardiac pentru planning operator

-studii de volumetrie si presiune ale atriilor si ventriculilor.

Si noutatile de software si posibilitati de aplicatie continua pentru orice organ, de la vizualizare 3d cu minima iradiere a danturii, pentru planificarea implantelor, pana la softuri interventionale ce permit injectari langa coloana vertebrala, sau punctii ghidate computer tomografic, pana la studii imagistice complexe ce integreaza imagini de la PET CT, sau SPECT Ct, si RMN, astfel incat pacientul poate beneficia de DIAGNOSTIC CONCLUDENT SI RAPID.

ANUNȚ DE PRESĂ

Finalizarea proiectului: „Extindere și etajare clădire cu destinația anexă tehnico-medicală, amenajări exterioare și rețele exterioare la S.C. CENTRUL VASCULAR VENUS S.R.L.”

S.C. CENTRUL VASCULAR VENUS S.R.L. cu sediul în Municipiul Oradea, Str. Piața 1 Decembrie, nr. 25, bloc B25, scara C, ap 32, județul Bihor, CUI 17814402, J5/1614/2005, finalizează proiectul cu titlul: „Extindere și etajare clădire cu destinația anexă tehnico-medicală, amenajări exterioare și rețele exterioare”, cod SMIS 2014+:114080, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare nr. 3222 / 02.10.2018 încheiat cu Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Regional 2014-2020 şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord – Vest în calitate de Organism Intermediar.

Valoarea totală a proiectuluieste de10.583.277,79 lei, din care asistenţa financiară  nerambursabilă este de 8.187.021,83 lei, din care 3.810.297,40 lei din FEDR, 672.405,42 lei din Bugetul Național.

Proiectul este implementat la Centrul Vascular Venus, Regiunea Nord – Vest judeţul Bihor, Municipiul Oradea, Str. Calea Clujului nr. 6, prin REGIO – Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor. Perioada de implementare a proiectului este de 57 luni, respectiv de la 01.09.2016 până la 31.05.2021.

Obiectivul general al proiectului “EXTINDERE SI ETAJARE CLADIRE CU DESTINATIA ANEXA TEHNICO-MEDICALA, AMENAJARI EXTERIOARE SI RETELE EXTERIOARE” este extinderea si diversificarea activitatii medicale a Centrului Vascular Venus. Centrul Vascular Venus SRL urmareste atat extinderea cat si diversificarea serviciilor oferite in prezent, prin suprainaltarea cladiri in care isi desfasora activitatea si dotarea cu infrastructura tehnica necesara acesteia.

                Rezultatele proiectului, urmare a atingerii obiectivelor specifice ale proiectului sunt:

  • Dezvoltarea bazei materiale a societății în maxim 24 luni de la semnarea contractului de finantare, ceea ce a presupus atât extinderea clădirii în care societatea își desfășoară activitatea cât și extinderea și diversificarea gamei de servicii pe care aceasta le ofera clienților săi;
  • Inovarea tehnologică a bazei materiale a societății care sa permită diversificarea gamei de servicii, prin achiziționarea de echipamente care sa permită servicii complexe: angiograf (1 buc), tomograf (1 buc), instalație radiologie (1 buc), mamograf digital (1 buc), sistem All In One (9 buc), sistem Tower (1 buc), pat electric (10 buc), pat electric salon (10 buc), lampă chirurgicală (1 buc), masă chirurgicala (1 buc), aparat anestezie (1 buc), monitor funcții vitale (1 buc), defibrilator (1 buc), electrocardiograf (1 buc), server (1 buc), pachet aplicații orientare+manager (1 buc), pachet software analiză imagini (1 buc), software de control, achiziție și procesare (1 buc).
  • Creșterea numărului de locuri de muncă cu 18 persoane.

Realizarea investiţiei va avea următoarele efecte benefice asupra economiei locale/regionale: va contribui la diminuarea şomajului prin faptul că implementarea proiectului se vor crea noi locuri de muncă, inclusiv pentru o persoană de categorie defavorizată; s-a realizat extinderea și dotarea tehnologică nouă pentru o clinică medicală ce va contribui la furnizarea de servicii medicale diversificate la standarde moderne, infrastructura creată permite accesul persoanelor cu diabilități și utilizează surse regenerabile de energie (panouri fotovoltaice). În domeniul medical, investiția aduce singura sală hibrida destinată intervențiilor minim invazive din judetul Bihor și judetele limitrofe, tomograf ultrarapid cu soft de tratamente intervenționale și investigarea rapidă nu numai a structurii ci și a funcției pulmonare esențială în patologia respiratorie acută, suplimentarea paturilor de ATI din judetul Bihor cu încă 6 bucăți, capacitatea de fusion imaging (fuziune de imagine) între orice tip de imagistică avansată pentru pacienții din jud. Bihor.

Date de contact: Pentru detalii suplimentare vă stăm la dispoziţie la sediul social al firmei sau la tel. 0740494365, e-mail dorojar@yahoo.com , persoana de contact Cătălin-Dorin Dorobanțu, Administrator.

S.C. CENTRUL VASCULAR VENUS S.R.L. Contact: Cătălin-Dorin Dorobanțu, Tel: 0740494365 E-mail: dorojar@yahoo.com

www.inforegio.ro


Regio – Home | Facebookhttps://www.facebook.com › inforegio